Quality Hotel & Resort Lapland

Quality Hotel & Resort Lapland

 

Gällivare,  Sverige
Under senare delen av 2014 till i mars 2015 har PMI haft det stora förtroendet att jobba med upphandling och leverans av all inredning till nya Quality Hotel & Resort Lapland, i Gällivare.
 
Hotellets tillbyggnad består av hela 8 våningar och 16000kvm, där vi i samarbete med beställaren jobbat med planering av Inredning och Miljö i utbyggnadens alla lokaler.

 

vvvvv  Quality-logga
Hotell Birger Jarl, Stockholm

Hotell Birger Jarl, Stockholm


Hotel Birger Jarl i ny skepnad.

Lobby, restaurang, bar och glasveranda har integrerats i ett ljust och öppet landskap med ett tidlöst skandinaviskt uttryck.

Perfect Match Interior AB (PMI) har fått ansvaret för entreprenad och inredningskoncept i hotellrummen.

vvv  images

 Ellinor vann en övernattning 

Best Western Hotell, Ljungby

Best Western Hotell, Ljungby

 

Det är med tacksamhet Perfect Match Interior (PMI) konstaterar att våra uppdrag för medlemmar i Best Western kedjan ökar!

2012 fick företaget sitt första uppdrag till Ljungby:s nya Best Western hotell. PMI stod för koncept, färgsättning leverans och installation av inredning, medan beställaren själv renoverade rummen. Hotellet har kunnat glädja sig åt en kraftigt ökande beläggning, vilket gör att Best Western Ljungby 2014 kan bygga ut sin anläggning, stärka sin produkt, och ge hotellets gäster en ny restaurang, nya förbättrade konferensmöjligheter ett gym samt ett relaxande spa.

vvvvvvv  

bestwestern

 

Best Western Kom Hotell, Stockholm

Best Western Kom Hotell, Stockholm

Best Western KOM Hotel är city hotellet med bästa läge centralt i Stockholm. 2012 fick PMI sitt första uppdrag av Hotellet, vilket bestod av en inredningsentreprenad till ett 10 tal rum.

Under 2014 fick vi ytterligare två inredningsuppdrag, varav det ena innebar totalentreprenad med ytskiktsrenovering av rummen. Som vanligt känner vi oss mycket hedrade av att få förnyade förtroenden och långsiktiga affärsrelationer. 
vvvvv  

bestwestern

Memory Hotel

Memory Hotel

 2012, fick PMI förtroendet att delrenovera ett 80-tal av det lyxiga hotellets dubbelrum.

Memory Hotel är ett förstaklasshotell, beläget centralt i Kista, med en internationell känsla och design. Renoveringen omfattades av ytskiktsrenovering, nya golv och nya möbler, vilka anpassades till befintliga planmöbler.

 vv

logga-mem liten

Hotell Statt, Katrineholm

Hotell Statt, Katrineholm

hotell statt katrineholmFotograf: Hanna Maxstad. I senare delen av 2011och början 2012 fick företaget förtroendet att inreda ett 60-tal hotellrum hos det anrika Stadshotellet i Katrineholm. PMI stod för konceptet, som till en del anpassades till vad som redan fanns i rummet. PMI levererade och installerade inredningen i olika etapper, medan beställaren själv renoverade rummen och stod för elektriker. PMI levererade även ny väggbeklädnad till hotellets WC/Duschrum, vilka hotellet i egen regi installerat.

Best Western Hotell Baltic, Sundsvall

Best Western Hotell Baltic, Sundsvall

bestwesternBW Hotel Baltic, hotellet med bästa tänkbara läge i centrala Sundsvall. Här har Perfect Match Interior AB fått förtroende att utföra ett antal etapper, olika typer av leveranser och design under flera års tid, detta gör att BW Hotel Baltic känts som "hemma" för oss. Så tror vi även att många av hotellets övriga gäster upplever det.

Scandic Nyköping City

Scandic Nyköping City

scandic norra bantorgetDesign: Lena Strömberg inredningsarkitekt SIR/MSA, Perfect Match Interior AB Helrenovering av 20 hotellrum samt korridor.

Intrycket av rummet ger en positiv, varm, ombonad och modern känsla. De orange tonerna förhöjer grundkänslan och med hjälp av mönster, belysning och möbelval plockar vi in det moderna.

Thon Hotels Skeikampen

Thon Hotels Skeikampen - Lillehammer

thon hotelsSkeikampen är en resort i närheten av Lillehammer.

Perfect Match fick i uppdrag att ta fram designen till ett nybyggt modulhotell bestående av 140 rum. Inflyttning skedde under hösten/vintern 2009 och stod klart under december 2009.

 

Thon Hotels City Flygplatshotell - Brönnöysund

Thon Hotels City Flygplatshotell - Brønnøysund

thon hotelsHotellet ligger precis vid flygplatsen i Brønnøysund vid det omtalade fjället Torghatten – känd för hålet som går tvärs igenom fjället.

Perfect Matchs uppdrag var att ta fram en design med modernt uttryck. Hotellet fick 43 nya rum med premiär den 15 november 2009.

Hotell Höga Kusten

Hotell Höga Kusten, Sandöverket

hotell hogakustenHotellet ligger i en fantastisk miljö invid Höga Kusten Bron. Utsikten från de stora panoramafönstren mot Ångermanälven skänker harmoni i kropp och själ.

Vi fick förtroendet att inreda 25 hotellrum samt stå för leverans av den nya inredningen som blev färdigt i månadskiftet februari/mars 2009.

Hotell Örestrand

Hotell Örestrand, Höganäs

hotell orestrandHotellet/Kursgården har ett unikt läge invid stranden i Kullabygden. Dess läge skapar en miljö och atmosfär för rekreation, inspiration och utveckling.

Vi fick uppdraget att designa och leverera inredningen till 19 hotellrum samt ett samvarorum.