Sängskåp från Capacity Bed
- en succé!

Skapa mer utrymme och få plats med fler sovplatser med ett sängskåp!


Att skapa utrymme för sovplatser utan att förlora golvyta dagtid kan vara svårt. Men med vår egenutvecklade skåpsäng löser du problemet snabbt och enkelt. På några minuter förvandlas det lilla rummet till ett familjerum för många gäster utan besvärlig hantering av extrasängar. Med sin enkla och diskreta design går det att skapa en smart inredning som förstorar rummet utan att sängen tar plats och fokus.


Både hotell och vandrarhem kan ha behovet av att utöka antalet sängplatser ibland. De större rummen kanske är fullbokade och bara mindre rum finns kvar då en hel familj behöver logi. Eller då förskoleverksamheten ska fortsätta på nattetid och du på begränsad yta behöver flera extrasängar. Då förändrar du lokalen smidigt till ett rum för flera övernattare.


Hos oss på Perfect Match Interior kan du köpa våra sängskåpslösningar. Våra sängar är så kompakta att du endast behöver 30 cm utrymme från väggen för att montera den, vilket gör den otroligt platssparande och diskret. Vi har utvecklat produkten i nära samarbete med våra kunder, och löst många utrymmesproblem för såväl hotell, vandrarhem och förskolor. Vi älskar compact living.


De praktiska sängskåpen finns för närvarande i tre olika utföranden. Capacity Bed Single, Capacity Bed Dubble och Capacity Bed Combi. Läs gärna mer om våra sängskåp under respektive flik. Lägg märke att överbädden är tiltbara, vilket gör den enkel och ergonomisk att bädda. Att sova i den är lika skönt som i en vanlig hotellsäng och kan därför debiteras till fullt pris.


Capacity Bed™ är svensktillverkad samt testad och godkänd av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Som extra trygghet ges fem års garanti mot material- och fabrikationsfel.