Hotel Birger Jarl

Nya lösningar för
NYA UTMANINGAR

Lobby, restaurang, bar och glasveranda har integrerats i ett ljust och öppet landskap med ett tidlöst skandinaviskt uttryck.

Perfect Match Interior AB (PMI) har fått ansvaret för entreprenad och inredningskoncept i hotellrummen.

 

Sedan 2011 har renoveringen skett i nio etapper. PMI:s uppdrag har under tiden varierat från att enbart hantera koncept och inredningen, till att ta ansvar för hela renoveringsprocessen, vilket vi kallar totalentreprenad. Vid totalentreprenad upprättas avtal, där i detta fall PMI efter tidsplan går in och omhändertar den gamla inredningen, river, omplacerar, renoverar golv väggar och tak, hanterar logistik för intransport av byggmaterial och ny inredning.

Lena M Strömberg, som sammanställt det grundläggande konceptet, är arkitekt SIR/MSA. VId produkt- och materialval har hänsyn tagits till design, miljö- och skötselfrågor.

100-tals hotellrum, av olika storlekar och karaktärer har sedan 2011 uppgraderats i en sober skandinavisk design med attityd.

PMI står för ärlighet, trygghet och förtroende. Förändringar som kan uppstå längs arbetets gång förankras alltid och det finns en stor vilja att tillgodose våra krav och önskemål.
Vi är mycket nöjda med de samarbeten vi har haft.

Marianne Hultberg, VD