Referenser

Vi är stolta över

VÅRA ARBETEN

Läs gärna mer om vad våra kunder tycker om våra lösningar. Här har vi samlat några som vi gärna lyfter fram

Uppsala
Vår renovering var ganska omfattande med två olika entreprenader. PMI var smidiga i att anpassa sig så att vår vardag kunde flyta på. Avbrotten minimerades vilket är viktigt när man jobbar med att hyra ut rum till gäster som förväntar sig en trevlig upplevelse och vistelse.
Gällivare, Sverige
Under senare delen av 2014 till i mars 2015 har PMI haft förtroendet att jobba med upphandling och leverans av all inredning till nya Quality Hotel & Resort Lapland, i Gällivare. Hotellets tillbyggnad består av hela 8 våningar och 16000kvm, där vi i samarbete med beställaren jobbat med planering av Inredning och Miljö i utbyggnadens alla lokaler.
Stockholm
PMI står för ärlighet, trygghet och förtroende. Förändringar som kan uppstå längs arbetets gång förankras alltid och det finns en stor vilja att tillgodose våra krav och önskemål.Vi är mycket nöjda med de samarbeten vi har haft.
Stockholm
Jag har arbetat tillsammans med PMI vid ett flertal projekt, och har alltid varit nöjd med utförandet. PMI tillhandahåller alltid hög kvalitet, både i planeringsfasen, möblemang och installation. Dessutom upplever jag att jag får både innovativa lösningar och ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Övriga referenser

Scandic Norra Bantorget - Stockholm
Hotell Örestrand - Höganäs
Hotell Höga Kusten - Sandöverket
Thon Hotels City Flygplatshotell - Brønnøysund
Thon Hotels Skeikampen - Lillehammer
Scandic Nyköping City - Nyköping
Hotell Statt - Katrineholm
Memory Hotel - Kista
Best Western Hotell - Ljungby

Vi hjälper Dig att
ÖVERTRÄFFA DINA MÅL