Ett familjeföretag från Ångermanland​

Med rötterna i Norrland och med uppdragsgivare i hela Norden skapar vi attraktiva, innovativa och effektiva inredningar. Vi tror att farfar Petrus skulle ha varit stolt.

PMI hotellinteriör är ett ångermanländskt familjeföretag, med rötterna i 1940-talets nybyggaranda. Allt började med att den unge banvaktarsonen Petrus Johansson startade en diversehandel i Långviksmon. Han jobbade hårt och ambitiöst och på 1950-talet hade han förvandlat sin lilla butik till en fullskalig möbelaffär, Stegbo Möbler.

Inredning på egna ben
1970 gick Petrus söner in i det växande företaget och två av dessa, Stig och Ulf, är fortfarande i ledningen för inredningsverksamheten. Från början gjordes inredningsuppdragen inom Stegbo Möbler AB och sedan 2007 bedrivs all inredning inom ett eget företag i koncernen. När Kajsa Johansson under 2015 återvände till hembygden och började jobba som inredare och konceptutvecklare hos PMI hotellinteriör, så fick familjeföretaget sin tredje generation av ångermanländska entreprenörer. Farfar Petrus anda lever alltså vidare.

Alltid i samarbete
Förkortningen PMI står ursprungligen för Perfect Match Interior och understryker den matchning, de goda samarbeten, som är en grund för företaget. Vi jobbar alltid i samarbete med andra. Dels med våra uppdragsgivare och dels med de partners och leverantörer, som hela tiden tillför rätt kompetens för uppdragen. Ni ska alltid kunna lita på att vi gör vårt yttersta, när det gäller såväl kreativa inrednings- lösningar som trygga produktioner och leveranser. Detta är en annan viktig hörnsten i vår verksamhet och något vi burit med oss genom alla år.

Från Norrland till hela Norden
Med rötterna i Norrland och med uppdragsgivare i hela Norden skapar vi attraktiva, innovativa och effektiva inredningar. Kort sagt: med den gamla nybyggarandan som grund tänker vi nytt och bygger framtidens hotellmiljöer. Vi tror att farfar Petrus skulle ha varit stolt.

Petrus-Johansson-300x300

Petrus Johansson
Grundare av Stegbo Möbler

En presentation av PMI Hotellinteriör