Capacity Bed logotyp

Flexibla hotellrum
med CAPACITY BED

Vårt svensktillverkade, högkvalitativa sängskåp Capacity Bed finns i 1 000-tals hotellrum i Skandinavien. Det skapar attraktiva och lönsamma rum som enkelt förvandlas från dubbelrum till rum för familjer och grupper.
Flexibla hotellrum för ökad beläggning.

Att skapa utrymme för sovplatser utan att förlora golvyta dagtid är ofta svårt. Men med vårt egenutvecklade sängskåp Capacity Bed löser du problemet både snabbt och enkelt. På några få minuter förvandlas dubbelrummet till ett rum för fler gäster utan besvärlig hantering av extrasängar. Med sin enkla och diskreta design kan man dessutom skapa en smart inredning som ”förstorar” rummet utan att sängen tar plats och fokus.

Både hotell och vandrarhem kan ha behovet av att utöka antalet sängplatser ibland. De större rummen kanske är fullbokade och bara mindre rum finns kvar då en hel familj eller grupp behöver logi. Eller då förskoleverksamheten ska fortsätta nattetid och det, på begränsad yta, behövs flera extrasängar. Då förändrar du lokalen smidigt till ett rum för flera övernattare med hjälp av vårt sängskåp.

Capacity Bed är så kompakt att det endast bygger 30 cm från vägg, vilket gör det otroligt platssparande och diskret. Vi har utvecklat produkten i nära samarbete med våra kunder, och löst många utrymmesproblem för såväl hotell, vandrarhem som förskolor och företag. Resultatet har blivit ett mycket uppskattat sängskåp.

De praktiska sängskåpen finns i tre olika utföranden. Capacity Bed Double, Capacity Bed Combi och Capacity Bed Single. Lägg märke till att överbädden är tiltbar, vilket gör den enkel och ergonomisk att bädda. Att sova i den är lika skönt som i en vanlig hotellsäng och den kan därför debiteras till fullt pris.

Sidobild_CB_01

Capacity Bed Double

Capacity Bed Double är storsäljaren som inte bara ger en extra bädd utan två. Med sin stilrena och diskreta design går det att skapa en smart inredning som “förstorar rummet“ utan att skåpet tar plats och fokus.
Med den patenterade lösningen kan överbädden enkelt tiltas för att underlätta vid bäddning och städ.

Vi har full kontroll på tillverkningen och då sängskåpet är godkänt enligt standarden EN 747-1:2012 + A1:2015 kan du känna dig trygg med att konstruktionen är säker för dina gäster och din personal.

Capacity Bed Double

Capacity Bed Combi

Capacity Bed Combi är den perfekta lösningen när du har en säng men vill utöka med möjligheten till överbädd. Eftersom den undre bädden inte är en del av sängskåpet kan du välja den säng du vill ha så länge den håller sig inom godtagna mått. (Max 200×120 cm)

Vi har full kontroll på tillverkningen och då sängskåpet är godkänt enligt standarden EN 747-1:2012 + A1:2015 kan du känna dig trygg med att konstruktionen är säker för dina gäster.

Capacity Bed Combi

Capacity Bed single

Capacity Bed Single ger rummet en extra bädd på minimal yta. Sängskåpet passar som extrabädd i hotellrummet eller extra vilplats på arbetsplatsen. En smart placering är under konferensrummets whiteboard.  
Med sin stilrena och diskreta design går det skapa en smart inredning som “förstorar rummet“ utan att sängen tar plats och fokus.

Vi har full kontroll på tillverkningen och då sängskåpet är godkänt enligt standarden EN 747-1:2012 + A1:2015 kan du känna dig trygg med att konstruktionen är säker för dina gäster.

Capacity-Bed-Single

PRESENTATIONSFILM – Capacity Bed


Överst på sidan

Städ-och monteringsfilmer
Teknisk data för Capacity Bed, alla modeller


Överst på sidan

Capacity Bed Single

Capacity Bed Combi

Capacity Bed Double

Mått stängt skåp (BxHxD)
2096 x 908 x 300 mm
2096 x 2116 x 300 mm

2096 x 1816 x 300 mm

Bäddmått, underbädd
800 x 1 880 mm
*
800 x 1 880 mm
Bäddmått, överbädd
800 x 1 880 mm
800 x 1 880 mm
Maxvikt, underbädd
100 kg
*
100 kg
Maxvikt, överbädd
100 kg
100 kg

* Capacity Bed Combi utrustas med valfri underbädd. Mått och maxvikt är beroende på den bädd man väljer.