Inredningsdesign
Inredningsdesign

Capacity Bed sängskåp

SMART OCH SÄKERT!

Vårt svensktillverkade, högkvalitativa sängskåp Capacity Bed finns i 1 000-tals hotellrum i Skandinavium. Det skapar attraktiva och lönsamma rum som enkelt förvandlas från dubbel- till familjerum. Flexibla hotellrum för ökad beläggning

Att skapa utrymme för sovplatser utan att förlora golvyta dagtid kan vara svårt. Men med vår egenutvecklade sängskåp löser du problemet snabbt och enkelt. På några minuter förvandlas det lilla rummet till ett familjerum för många gäster utan besvärlig hantering av extrasängar. Med sin enkla och diskreta design går det att skapa en smart inredning som förstorar rummet utan att sängen tar plats och fokus.

 

Både hotell och vandrarhem kan ha behovet av att utöka antalet sängplatser ibland. De större rummen kanske är fullbokade och bara mindre rum finns kvar då en hel familj behöver logi. Eller då förskoleverksamheten ska fortsätta på nattetid och du på begränsad yta behöver flera extrasängar. Då förändrar du lokalen smidigt till ett rum för flera övernattare.

 

Capacity Bed är så kompakt att du endast behöver 30 cm utrymme från väggen för att montera den, vilket gör den otroligt platssparande och diskret. Vi har utvecklat produkten i nära samarbete med våra kunder, och löst många utrymmesproblem för såväl hotell, vandrarhem och förskolor. Vi älskar compact living.

 

De praktiska sängskåpen finns i tre olika utföranden. Capacity Bed Double, Capacity Bed Combi och Capacity Bed Single. Lägg märke till att överbädden är tiltbar, vilket gör den enkel och ergonomisk att bädda. Att sova i den är lika skönt som i en vanlig hotellsäng och den kan därför debiteras till fullt pris.

 

Se gärna våra instruktionsfilmer för städ och montering

 

Capacity Bed™ är svensktillverkad samt testad och
godkänd av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
Som extra trygghet ges 5 års garanti mot
material- och fabrikationsfel.